divendres, de febrer 09, 2007

Fanatismes...?

Avui, mentre ajudava amb la feina bloggera al nostre estimat Goshi, he pensat en el seu post. Marcat per les ja normals vagues en contra de qualsevol cosa criticable, ha fet una tira còmica per treure-li ferro a l'assumpte.

Estem d'acord tots que l'escalfament global és preocupant, que la capa d'ozó algun dia es rebotarà de veritat, que la tarifa dels mòbils en afecta a TOTS, i que una pujada general és una autèntica tocada de nassos,... Estem d'acord en tot això, i volem canviar el món. Volem salvar el nostre planeta (causa molt justa!) i volem salvar la nostra economia (causa molt necessària!), però...voleu dir que per 5 minuts que Endesa deixi de facturar, es prendrà en serio les nostres queixes i reclamacions? Voleu dir que per 5 minuts (que dubto molt que tothom complís, cosa que encara li treu més efecte a la vaga) sense llum a un parell d'indrets es plantejaran noves formes d'energia més ecològiques? Tan de bo que sí, però siguem realistes, la money, és la money. Vagues com aquestes hauries de ser més radicals, cosa IMPOSSIBLE avui en dia, donades les nostres necessitats.

Referent al mòbil si que ho veig una causa perduda. Fan el que volen amb nosaltres, i quan ho volen. Aquesta mafia que es porten entre les companyies és fastigós, però o et sotmets, o et quedes incomunitat de la societat. També he de dir que no vaig ser capaç de complir el dia sense mòbil (hi han necessitats que s'han de complir...) i que com jo, suposo que MOLTÍSSIMA gent que té el mòbil com a eina de treball, i no es va unir a aquella vaga.

Tan sols dir que potser sí són fanatismes tot això, que tantes vagues pel plaer de fer-les és tonteria, ja que els resultats d'aquestes són dubtosos. Però potser més endevant comença a fer-se necessari actuar d'aquesta manera contra la manipulació i contra el robatori als que ens sotmeten dia a dia.

1 comentari:

El hombre del Faro ha dit...

Bueno... tendremos que hacer más vagas y más vagas hasta que dejen de manipularnos, con dos o tres milenios bastará. Por el momento yo me declaro en huelga, NO VOY A LEER EL QUIJOTE Y LOS PAZOS DE ULLOA... QUE ESPEREN A QUE ME LEA EL QUIJOTE!

Vés a dalt
 
Vés a dalt