dimecres, d’agost 01, 2007

Los Simpson, la película


Ahir ens vam apropar al cinema a veure els Simpson una mica de mala gana, perquè no sabeu el mal que fa pagar per veure una cosa que portes vint anys veient GRATUÏTAMENT i fins a la sacietat per televisió. Però ja el principi de la peli es burlen de tu per això mateix, així que si ja TOTHOM sap que ets un pringat ja et quedes més tranquil, i la veus amb uns altres ulls...

Doncs què dir? Que vaig riure molt. Vosaltres rieu amb els capítols dels Simpson? Doncs aquest capítol dura una hora i mitja.

Bromes noves, tot modernitzat, mòbils, nous personatges un pèl més actuals, però molta burla de TOTS els americans.

N'hi han de molts moment bons, la veritat, però jo em quedo amb el principi, quan es riuen de tu per estar pagant per veure'ls. És un toc que va poder amb mi...

I el meu personatge favorit... A veure... Deixeu-me que pensi... TOTS! ELs nous (el porc Plooper, Colin, la "Senyora de las Boobies", Suassenéguer, Russ Cargill, el director de la EPA,...) i els vells, els de sempre.

Recomano la pel·lícula, però no diré que no us la baixeu i la pirategeu, perquè realment és com qualsevol dels capítols dels Simpson. Riureu com qualsevol dels migdies a casa vostra!

Vés a dalt
 
Vés a dalt