dijous, de maig 17, 2007

Misòmana!!

Avui deixarem l'oblidat tema de la misologia. I es que parant per enllaços he arribat a una web. Un foro. I he rigut. He rigut per no plorar, perquè realment fa molta pena que ens trobem d'aquesta manera en ple segle XXI. Com algú ben encertadament va dir, l'ésser humà evoluciona de manera cíclica, i avui dia existeixen cervells que estan tornant a la fase homínida (com és el cas).



Doncs bé, no m'agrada gaire ficar-me en política, però això ralla la subnormalitat, amb perdó. I ara que estem en època d'eleccions, han d'haver-hi uns mínims!

La font d'aquesta intervenció tan profitosa és aquesta:

http://www.aturuxo.net/foro/3/6966?PHPSESSID=c231c39c723df0a2723a5ba387328dfd

Aquesta notícia, tenint en compte que deu haver estat escrita per una persona de capacitats limitades, no podem considerar-la polimiso, perquè són coses que si es tenen gaire en compte acabes desesperant. Per tant, aquest cop, i perquè l'il·luminat/ada que ha escrit el missatge sembla realment imbècil, ho considerarem oligomiso.

Hauriem de trobar, però, un terme intermig entre oligomiso i polimiso, perquè és difícil encaixar-ho en alguna de les dues. Coses com aquestes SÍ es poden considerar POLIMISO... Accions, obres, coses, objectes, persones amb una gran quantitat de miso acumulada...

Però...don't worry people!!Continuarem trobant proves del miso a la nostra societat i en la nostra vida quotidiana! Qui ajuda posant exemples?

Vés a dalt
 
Vés a dalt