divendres, de desembre 29, 2006

UNA COLLA COLLONUDA


Ahir, dia 28 de Desembre de 2006 (sí, sí, el dia dels innocents!) vam fer el sopar de Nadal de la meva colla, i vam poder gaudir del rídicul més gran per part de les persones més respectables de la colla. La canalla va poder imitar (a la perfecció) l'estil rebel i sobrat del John Travolta damunt el cotxe descapotable, les noies ens vam poder lluïr i vam fer el pallasso tot el que vam voler i més, l'home més seriós mai conegut a la colla, per la seva disciplina, rigidesa, i maduresa va acabar en tanga davant de tothom, i aquells que decideixen on va cadascú, i s'ocupen de la segruetat i el benestar de tothom van mostrar la seva faceta original, i vam mostrar que tot i els crits i les emprenyades de tota la temporada, la tècnica també tenim sentit de l'humor.

Però comencem pel principi. Com ja deia, ahir 28 de Desembre de 2006, els Castellers de Badalona van organitzar el sopar de Nadal per tots aquell que volguessin assistir. Després de sopar amb un grup de cambrers excel·lents (els quals no vaig pder gaudir gaire perquè pràcticament no vaig estar asseguda a la taula...) i un sopar molt millor que altres anys (diria...no ho puc assegurar!) la tècnica vam donar pas a l'inici de la Gala Micaco Innocent '06, on s'entregarien els premis més desitjats per tots els castellers de qualsevol colla (el Tira-faixes, el faixa-fashion, el Wally micaco*, el casteller desaparegut, el micaquet rondinaire*, el xerra castells, etc)i es presentarien els espectacles organitzats pels diferents pardillos de la colla.

Així doncs, la tècnica ens vam lluïr amb uns vestits de gala, la canalla amb els seu estil rebel, l'Escamot micaco amb les seves màscares que els feien irreconeixibles a qualsevol lloc i el seu comunicat, el psicòleg oficial de la colla amb el seu tanga, i la tècnica un altre cop amb les nostres pintes horteres i pallasses que ens feien perdre qualsevol credibilitat.

Clar que tot això ho feiem sense oblidar la veritable raó que ens reunia a tots allà, aquell dia, i ens animava a montar tot aquell pollastre.

Només dir que aquest sopar ha estat inmillorable, i que gràcies a tothom per animar-ho, i fer-ho realitat! :)

*Micaco = nom que reben els casteller de Badalona. L'origen d'aquest mot és simple, però em fa pal haver d'explicar-ho. Si algú té un especial interés en saber-ho, que ho pregunti i ho explciaré sense cap problema.

2 comentaris:

Sergi "Cafè" ha dit...

Bon relat! I la nit, genial! Feia temps que no m'ho passava tant bé!!

Petons!

Carol ha dit...

Comparteixo la teva opinió en això! La nit va ser BESTIAL! el primer sopar que m'ho passo tan bé! ;) Les bones companyies és lo que tenen! fan que t'ho passis tan bé! Per encara ens queda molta feina per endavant...Hem de descobrir els misteris que el destí (capitxós) ens va mostrar la nit dels innocents, i no podem descansar fins que quedin resolts enigmes de tanta importància!! jejeje per si encara hi han dubtes em refereixo sens dubte a l'idili presenciat per tota la colla de la estívali (xD) i el futur cap de colla! xD

Vés a dalt
 
Vés a dalt