dijous, de desembre 21, 2006

Bon Nadal

M'ha arribat aquest matí un mail de l'Aleix, que juntament amb un equip de professionals (Lluís Casas, Aleix Vidal, Mark Augé, Eia Vilardell, Bernat Castro, Víctor Isern, Ferran Vall, Ricard Lluent) tira endevant el programa de ràdio 25%, a Ràdio Tiana. És un programa on s'emet música en català, i que val la pena escoltar-ho. Des del seu blog podreu llegir els diferents articles i comentaris (tots interessants) que van posant, i els podreu escoltar on-line! ;)

Però no era això del que volia parlar. Volia parlar del mail que m'ha arribat aquest matí. M'ha arribat un mail desitjant un bon nadal a tots els destinataris, i t'adjuntaven una cançó. Però no una cançó qualsevol, no. Una cançó interpretada pels mateixos professionals que tiren endevant el programa de ràdio, comparable a qualsevol tema dels que surten als discs "Altres cançons de Nadal" (que per cert, es podria negociar un lloc al següent volum, no?).

Aquí us deixo l'enllaç de d'on podreu veure els autors de la cançó, i des d'on us la podreu baixar! Espero que la guadiu tant com jo!

Vés a dalt
 
Vés a dalt