dilluns, de febrer 16, 2009

"La Coordinadora fa llenya"

"La Coordinadora fa llenya" és el títol de l'article d'opinió de l'Efren Garcia a lamalla.cat.


La cosa està que crema, però fins ara ningú deia res. Millor que Albert Carrillo dimiteixi, que ningú amenaci els verds, i que tot segueixi igual que fins ara no havia hagut problemes. Però no. No, que el president dimitís no era senyal de tranquil·litat ni de solucions.

Carles Feiner, el "Negre", s'ha decidit a obrir la caixa dels trons. I jo estic amb ell, com segur molta gent més. Al seu bloc personal ha fet un post on proposa un canvi radical a la coordinadora, en els seus components i a la seva imatge dins i fora del món casteller.

El problema, i possibles solucions, estan sobre la taula. Ara només cal que la gent se n'adoni i es faci alguna cosa al respecte.

Recomano que us llegiu els dos enllaços que proposo avui:

"La Coordinadora fa llenya" - Efren Garcia
"La Coordinadora de Colles com a problema o com a solució?" - Carles Feiner

I que hi hagi sort...

Foto: Efren Garcia, de lamalla.cat.

Vés a dalt

1 comentari:

Jansy ha dit...

Com bé dius, el tema està que crema. El que trobo més absurd és la flama que ho ha encès, però això són figues d'un altre paner.

Potser és cert, que la Coordinadora, però no acabo de veure quin seria el canvi que necessitaria. Sang nova? Manar més? Ser més participativa? He llegit els articles, però no acabo de veure cap solució i per això la gent té tants dubtes al respecte.

El que sí que he notat sempre és que falta comunicació. El primer cop que vaig anar a una reunió de la Coordinadora vaig flipar tota l'estona. És com si no hi pintés res, tot el vaig fer és escoltar xifres.

L'únic que està clar és que no es poden cometre més errors, perquè som un "col·lectiu" que sempre estem entre la mort i l'èxtasi, i això mai dóna seguretat.

Sé quins són els problemes, però quines possibles solucions hi ha?

Vés a dalt
 
Vés a dalt