dimecres, de febrer 18, 2009

Formació a Gas Natural

Aquests dies he estat fent una formació a Gas Natural per començar a treballar demà al departament de facturació (sí, menjant-me els marrons de les factures altes, lectures errònies, etc!).

La formació en qüestió ha durat dues setmanes i mitja, bastant denses. Facturació, contractació, altes, baixes,... Un horror i, a més, mal pagat. Però aquesta no és la qüestió! Aquests últims dies les nostres ments estaven prop de l'abisme, a punt de morir sofocades i escalfades per la quantitat d'informació... I ahir va ser un dia de divertiment.

La formadora (que no llegeixi el blog, que no el llegeixi!!) era NEFASTA i la classe va ser un avorriment. No s'explicava bé i a més ho feia lentament... Bé, doncs vam començar a donar vida a la nostra imaginació, i aquest és el resultat d'hores de poca feina, molt ús del paint i experiència amb el Windows Movie Maker.

El vídeo de la meva collita, el patiment que la vida en proporciona.



El monstre amb gastronteritis,... un mite!



Vés a dalt

3 comentaris:

Jansy ha dit...

Déu meu!!! Quina poca feina... Quines feines més rebuscades que et busques! Per cert, conec una formadora de facturació de Gas Natural, que segur que vol entrar al teu bloc... serà la mateixa? :D

Quin gran video "paint"ejat! Propi d'una ment sàdica i perversa...

ARCADA6am ha dit...

Jejeje, está divertit el blog!(una mica fet caldo pero complert), es cert ho has penjat! jiji, vuenu a dormir les neurones, ke macos tots y totes fent castels percert.
:-)

Mireia ha dit...

xDDD Uaaa em puc imaginar, no completament, és clar, aquesta tia! Havia de ser mooooooooolt dolenta per acabar creant això Carol!! xD Bé, tot sigui per la feina!

Vés a dalt
 
Vés a dalt