dijous, d’octubre 18, 2007

JOSEP LLUÍS Carod-Rovira

Avui parlaré d'aquella notícia, anècdota, història, etc que segurament tots de vosaltres haureu escoltat.


Al programa de "Tengo una pregunta para usted" Carod-Rovira va ser preguntat per "ciutadans normals" espanyols.

Els moments estrella del programa van ser dos principalment, i si algú en té constància d'algun altre que ho digui també: Quan un espectador va anomenar al polític "José Luís" i aquest va apuntar que el seu nom és "Josep Lluís". Aquest moment de tensió va ser prou curt però intens. L'altre moment va ser quan una dona (MOLT REPEL·LENT, per cert, des del meu punt de vista!) va començar a explicar-li a en Carod que ell portava la tota la eva equivocat, i que la seva història era totalment diferent: es diu Pérez de cognom, és aragonès, el seu pare era Guàrdia Civil, etc... Ell millor de tot és que tot això HO VA TREURE D'INTERNET!.

Millor ho veieu vosaltres mateixos. El vídeo és MOLT llarg, i ja us dic que no el podreu veure tot sencer, però veure certs moments estan prou bé.



I aquí teniu el moment de "l'equivocació" del nom aïllat (més una petita notícia que m'he evitat llegir)

Recordem de pas com de cruel i pervers és aquest home.

PD: Si algú aconsegueix veure el vídeo sencer que m'ho digui i vacil·li tant com vulgui.

1 comentari:

Núria ha dit...

Weno Carol, he aconseguit veure el vídeo sencer i no et vacil·laré pas :-) Simplement tenia moltes ganes de veure'l i mai no trobava el moment, i ja q l'has penjat... M'ha semblat una bona representació del que passa actualment a Espanya i a Catalunya. No aporta gaire novetats però està bé que el Carod pugui parlar directament amb els espanyols sense passar per filtracions dels mitjans. Ha dit el que diu sempre, però com a mínim els que eren allà i els que van veure el programa ho van sentir en primera persona.

Vés a dalt
 
Vés a dalt