dijous, de gener 24, 2008

Torneig de bàsquet casteller

Ja feia dos anys que ningú no obria la boca amb el torneig de bàsquet casteller. Tothom espera amb candeletes el moment del torneig de futbol (que aquest any, per si no ho he dit, és a Vilafranca, però quan s'apropi el moment ja faré el post pertinent), però els pocs que reclamem el torneig de bàsquet mai rebem cap resposta clara sobre si es celebrarà, qui el farà, ...


Em vaig emportar una enorme desil·lusió quan vaig veure a les polèmiques de webcasteller un personatge que afirmava que el torneig de bàsquet no despertava massa passió. Ja donava per perdut aquest gran torneig, per mi tant o més important que el de futbol.

Avui, però, l'alegria ha tornat quan el fòrum de la colla, en Berrock ha enllaçat l'informació que els Xiquets de Tarragona han penjat a la seva web sobre el torneig de bàsquet, que aquest any serà la IV edició.

Us convido tots a guadir del basquetbol amb el torneig intercasteller de bàsquet, que serà com cada any, i com tots els tornejos, irrepetible, boig i molt divertit!

PD: A veure si aquest any Badalona, com a ciutat del bàsquet que és, s'emporta alguna cosa!

Informació: Xiquets de Tarragona, Castellers de Badalona


Vés a dalt

T'agrada el post? Doncs vota'm!

Vés a dalt
 
Vés a dalt