dissabte, de maig 26, 2007

Cinema amb olors

Ai la pirateria! Quant de rebombori amb la SGAE! Que si estem robant la música, que si allò, que si allò altre... Els músics estan perdent una gran quantitat de calers... I els actors? Directors, guionistes, productors, etc? No se sent gaire cosa dels DVD pirates... susposo que com algú va dir al seu moment que en el món del cinema han après ràpidment a adaptar-se als nous temps. I tant que han après!

Et pots copiar les imatges i els sons de les pel·lícules, però... et pots piratejar també les olors? NOOOOOOOOO! Estan estudiant, provant i experimentant els nou cinema amb olors. No hi ha pirata que pirategi això! Amb el temps tot sortirà, però ara per ara crec que és una molt bona iniciativa per promoure el cinema de nou.

Esperem que aquesta inciativa avançi, i que d'aquí un temps poguem trobar-nos en una sala de cinema olorant l'olor a humit de les coves, a vell de les antigues mansions, a sang de les pel·lícules troianes i espartanes, a arbres i a nit, a festes i a barris pobres, a mar i a muntanya, a ciutat i ambientadors, etc... Qui seria capaç de no implicar-se en la pel·lícula, i en el cas que sigui en un cinema 3D, qui no seria capaç de sentir-se Déu omnipotent en l'escena?

Mentrestant, esperem si els correus electrònics portaran la colònia del seu remitent!

Vés a dalt
 
Vés a dalt