dimarts, de gener 09, 2007

Google Earth

Hi ha qui creu que algú a creat aquest món on tots tenim la sort (sort?) de viure. Que cada ésser ha estat creat per complir la seva funció, i cada herbeta està allà per una raó en concret. Hi ha qui s’ho pugui creure, hi ha qui no. Hi ha qui pot pensar que això és una xorrada, que les merdes de gos enmig de la gespa del parc del costat no poden tenir cap objectiu a la vida, i que només molesten. Però, sigui com sigui, el Google Earth cada dia lluita en contra de l’ateisme, i vols que creiem que un ésser superior (digueu-li Déu, Jahvé, Al•là, Steve Wonder,...) ha creat tot el que ens envolta, i a més, amb molt sentit de l’humor.

Aquí us deixo un vídeo amb algunes imatges del Google Earth, i amb un final obert a qualsevol crítica (segons la meva, és una solemne xorrada!)



A més, també podreu gaudir d’algunes imatges que ja han sortit pel vídeo!

Gat dibuixat amb molt mal gust

Els indis existeixen des de temps immemorials



Ja sigui l’ésser, ja sigui la gent de Google Earth que es vol quedar amb nosaltres, ja sigui la pròpia mà de l’home, o ja sigui una gran casualitat, aquestes imatges són, si més no, IMPRESSIONANTS!

NOTÍCIA ORIGINAL

5 comentaris:

Sergi "Cafè" ha dit...

El gat pot ser creat per l'home, perquè diria que és un símbol maia relacionat amb la mort però no estic segur, ara, de que té pinta de maia, segur

Salut!

Goshi ha dit...

Eps! les primeres son pura casualitat.. com quan surt el número de la grossa que de seguida l'associen a la mort de Kenedy o al naixement de la Marilyn.. La resta sembla certament fets per la mà de l'home. I segur que tenen la seva explicació, el problema és que a aquesta vida pocs busquem una raó lògica a tot el que ens envolta.

Per cert Sergi, el dibuix té pinta de maia, certament.. però el més curiós és que està localitzat poc més o menys al Congo, així que alguna altre tribu hi deu haver. I si ens posem a buscar raons.. abans que els continents se separessin, segur que maies i africans eren parents propers..

Carol ha dit...

Mmmmm....amb quins dos he nat a para jo... No sé qui dels dos és pitjor!!! :S El pitjor de tot, Goshi, és que tens raó...:'( tinc poooooooor

Anònim ha dit...

He trobat la teva cara a Google Earth, igualeta que a la foto "I'm happy!!!!" del perfil.

Ja et diré on...

Carol ha dit...

Ohhh!! Quina sorpresa llegir-te per aquí! ;) Estic esperant veure-ho! ;)

Vés a dalt
 
Vés a dalt