dijous, de febrer 26, 2009

Slumdog millionaire


Feia temps que no explicava les pel·lícules que anava a veure al cinema. Hi anava, eh? No us penseu! Però no les explicava.

Ahir hi vaig tornar a anar (després de comprar-me unes coses moníssimes al Natura, però deixe-m'ho córrer...) al Cinesa, com sempre, de Diagonal Mar, i vam optar per veure la galardona amb premis "Slumdog millionaire".

Segur que tots ja n'haureu sentit a parlar. És la història d'un noi humil que se'n va a concursar al programa del "50x15" (programa que per cert, dóna molt de sí!)de l'Índia. Aquest noi, a mesura que li van fent la preguntes, va recordant moments a la seva vida gràcies als quals coneix les respostes.

Vam sortir emocionats del cinema, amb molt bon gust de boca. Una història tràgica, molt dramàtica, molt ben enllaçada tota ella durant la pel·lícula, amb unes criatures precioses i uns ulls realment IMPACTANTS, unes històries dures però reals, una banda sonora molt ben aconseguida i sobretot, un "final feliç". Amb final feliç no desvetllo res del que pot passar, simplement que surts del cinema amb un bon gust de boca, no com amb Valkiria, que vaig sortir de la sala enfadada amb el món.

El millor: La BSO i les criatures durant la infància del protagonista (costa fer una selecció, realment hi ha moltes coses molt bones!)

El pitjor: La cruesa d'algunes imatges i de la vida del protagonista. Jo sóc molt sensible, ja ho veieu...

Us la recomano a tots!


I de pas, us enllaço el tràiler en castellà:



Vés a dalt

PD: Per què dic TANTS cops la paraula "realment"?

1 comentari:

Jansy ha dit...

Per fi una pel·lícula de la que surts amb bon gust de boca, com tu bé dius. És una història molt senzilla, t'hi deixes portar i no t'hi pots desenganxar fins al final. I trobar-te això, de tant en tant, va bé.

Per cert, tu que t'apuntes a tot arreu, no deus tenir compta a la web de Filmaffinity?

PD: Jo també repeteixo algunes paraules molt sovint, d'entre elles també "realment". Suposo que és per reforçar el que escrivim.

Vés a dalt
 
Vés a dalt