diumenge, de novembre 18, 2007

X Diada dels Castellers de Badalona

Avui els Castellers de Badalona organitzàvem la nostra desena diada. No faré crònica (no he estat gaire al cas dels altres castells) ni penjaré fotos (ara per ara). Diré resultats, això sí, i faré una mica de publicitat de la meva colla, i sobretot, intentaré animar uns mica els castellers decebuts pels resultats d'avui.

Castellers de Badalona: p4cam, 5d7, 4d7a, 3d7, p5xs.

Tirallongues de Manresa: p4xscam, 3d6, 4d6a, 4d6, p5, p4

Nyerros de la Plana: p4cam, 3d6, 3d6xs, i4d6, p4xs.

Per part dels micacos uns bons resultats, això està clar. Podria haver estat un millor final de temproada per part de Nyerros i Tirallongues, però coi! Estant tant lluny de casa, no està gens malament.

Però jo parlaré del que conec, és a dir, de la meva colla. No sé si recordeu l'assaig de la torre. La qüestió és que la torre no va avançar el suficient com per tirar-la avui a plaça, i molts gent es va desanimar. Avui hem fet la nostra millor actuació de ja fa anys: 5d7, 4d7a i 3d7. El canvi ha estat el pilar per sota, cosa que és d'agrair (perquè no es faci repetitiva, l'actuació!). No ha servit de res tots els assajos de la torre?

NOOOOOOOO!! Ha servit per a molt!!! Recordem que, pels castellers, la constància i la paciència és la clau, i no ens pot mancar cap de les dues. En aquest cas, la constància ens ha mancat (reconegue-m'ho) i la paciència, per sort, no. Tirar la torre en el punt que la teníem podria haver estat un greu error, en canvi, tenim molt guanyat. Sabem que podem col·locar acotxador, veiem que no és una prova tan gegant, i nosaltres la sabem fer. Ara, per la temporada que ve, a creuar l'enxaneta i descarregar-la. Li hem perdut la por a la torre. La comencem a veure de debó. I jo crec que, milllor que tirar-la amb presses al novembre quan, segur seguríssim, hagués anat malament, ara ens hem de posar les piles per fer millor i més proves de torre, per fer-nos a la idea TOTS que la torre la podem fer, però no podem còrrer. Si ens desanimem ara, i creiem que tot el que hem fet no ha servit de res, estarem cometent un greu error.

ARA és quan hem de currar. Hem de currar per fer de la torre el castell punta de la nostra festa major. Hem de saber que tot el que hem fet fins ara no ha estat còrrer per poder tirar-la al novembre, ha estat guanyar punts per, quan la tinguéssim bé, tirar-la. Ara ja sabem fins on arribem. És qüestió de superar-nos. I jo vull superar-me.

Visca els CASTELLERS DE BADALONA!


Vés a dalt

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment dacord amb tu!

A per totes durant el 10è aniversari!

Petonets guapi!

Anònim ha dit...

Felicitats per la vostre diada!

L'any que bé més i millor que les colles mitjanes encara em de fer i dir molt!

Petons graciencs!

p.d: saps que tenim parella gràcia-Badalona no??

Anònim ha dit...

Enhorabona per la vostra diada! Rebeu tot l'ànim i suport des de els xiquets de tarragona. A veure si us deixeu caure pel concurs. Vinga badalona, AMUNT!

Toni

Vés a dalt
 
Vés a dalt